Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 003 kJ / 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,05 g |
Tuky | 33,37 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 18,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve jsem si játra umyla.
Krok 2: Nakrájela jsem velké kousky na menší a dala je do kastrolu, kde jsem je osmahla na másle s cibulí.
Krok 3: Přidala jsem zbytek koření, drcený česnek a podlila černým pivem.
Krok 4: Mezitím jsem připravila Hrašku na zahuštění, kterou jsem rozmíchala ve studené vodě a posléze pomalu přilévala do jater.
Krok 5: Játra i s Hraškou jsem pořádně promíchala a nechala ještě cca 20 minut dusit za občasného promíchání.
Krok 6: Podávám buď s rýží nebo knedlíkem - zvolit můžete i bezlepkový knedlík, bramborový knedlík, knedlík z kukuřičné mouky a jiné varianty bezlepkových příloh.
Zveřejněno 9. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní játrová omáčka s Hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Q0K
Moje poznámka
Pivní játrová omáčka s Hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Q0K
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 11 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 13 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 13 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 6 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 8 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 9 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 9 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 10 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 10 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 10 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 11 hodinami
Tématické fráze:
játrová omáčka,
játrová omáčka recept,
recepty na omacky,
pivni omacka,
hraška na zahuštění,
top recepty s hraskou,
jak zahustit omecku hraskou,
recept na játrovou omáčku,
čím zahustit játrovou omáčku,
jak zahustit špenát hraškou,
pivní omáčka recept,
jatrova omačka,
omáčka s vepřovýmí játry,
játrová omáčka s rýží,
zahuštění játrové omáčky,
omacka z kurecich jater,
vaříme s hraškou,
játrová omáčka z hraškem a kukuřici,
jatrova omačka z kukurici a hraskem
Suroviny:
játra kuřecí,
cibule,
pivo černé,
pepř,
sůl himalájská,
kmín celý,
tymián,
hraška,
česnek,
máslo,
voda
Komentáře (2)