Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 597 kJ / 2 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,86 g |
Tuky | 98,62 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 414 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 360,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černá buchta pečená na CRISPu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag5O
Moje poznámka
Černá buchta pečená na CRISPu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag5O
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 6 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 6 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 6 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 6 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 6 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 6 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 7 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 7 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 8 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 10 hodinami
Tématické fráze:
buchty,
černa buchta,
černá buchta recept,
pečená buchta,
buchta s džemem,
buchta s crispu,
černá buchta s džemem,
recept na nesladkou buchtu,
buchta pecena,
pečená zelenina je pro diabet.zdravá,
pečení v mikrovlnné troubě crisp recept,
recept černá buchta,
nesladká vánočka,
recepty pečení buchty,
recept na černou buchtu,
olejová buchta na crispu,
zakusek cerna buchta.,
dlohodoby a kratkodobi cukr,
top recepty černá buchta,
diabet ovoce
Suroviny:
voda,
šťáva citronová,
cukr,
kakao,
tuk hera,
vejce,
mouka hladká,
prášek do pečiva
Komentáře (8)