Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína s bramboráčky

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sidera

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 705 kJ /
1 125 kcal
Bílkoviny37,44 g
Tuky10,44 g
Vláknina23,54 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 153 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy209,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme krůtí maso a zeleninu, posypeme kořením, solamylem, sladkou paprikou (pro hezkou barvu), zakapeme sojovou omáčkou a olivovým olejem, zamícháme a dáme na hodinku do chladu. Krok 2: Poté vyklopíme do teflonové pánve. Pět minut zprudka opékáme, potom vypneme plotýnku, pánev přikryjeme pokličkou a za občasného míchání necháme deset minut dojít. Maso i zelenina jsou měkké, ne rozvařené a pod pokličkou se vytvoří výborný, hustý sos.

Zveřejněno 28. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čína s bramboráčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/863W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čína s bramboráčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/863W

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

:-))

To bylo žrádlo!!! :-O:-)) Dávám bodík a moc děkuji za recept :-)

jina neni jen mražena:-D

Dobrý den chtěla jsem se zeptat na čínská zeleninová směs je mražená??Děkuji za radu Ivana.

Asi to dneska zkusim, vypada to pekne a me uz cely den honi na neco dobreho mlsna;-)

Opravdu super, zkoušela jsem, jen z důvodu spořivosti jsem přilila víc vody a zahustila škrobem. Měli jsme z opékanýma domacíma hranolkama.:-pChválím a dávám plus..

Tématické fráze:
čína recept, bramboráčky, bramboráky s čínou, čína s bramboráky, masova smes čina, bramboráčky s čínou, sos na čínu, čina s bramborakem, cina v bramboraku, číná s bramboráčkama, recept na cinu, recepty čína, bramborak s cinou, krůtí čína, masová čína, čína recepty, kuřecí čína s bramboráčky, s bramboráčky, čína k bramboráku, čína k bramboráčkům

Suroviny:
stehno krůtí, směs zeleninová čínská, solamyl, koření na čínu, paprika sušená sladká, omáčka sojová, olej olivový, brambory, mouka hladká, koření zabijačkové, česnek, vejce, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu