Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 592 kJ / 1 098 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,65 g |
Tuky | 74,38 g |
Vláknina | 15,05 g |
Cholesterol | 199 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,32 g |
Sacharidy | 48,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzová omáčka s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag3z
Moje poznámka
Brynzová omáčka s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag3z
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 14 hodinami
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno 21. 4. 2025 18:46
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cookies s kousky čokolády
Iwana666 před 4 hodinami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 6 hodinami
Jogurtový koláč s jablky
SpagetkaQ před 6 hodinami
Pizza z jogurtu
Aknytsirk před 6 hodinami
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Kava 2 před 7 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky se slaninou a pórkem
AnetaKohoutova před 9 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
pavelimrich91 před 9 hodinami
Ovocné knedle
pavelimrich91 před 10 hodinami
Dršťková polévka I
pavelimrich91 před 10 hodinami
Rajčatový salátek
pavelimrich91 před 10 hodinami
Tématické fráze:
omacka z brynzy,
brinzová omáčka,
brokolice s brynzou,
brynza brokolice,
testoviny s brynzou a brokolici,
brokolicova polevka,
brokolice recepty,
brokolice recept,
brynzivá omáčka,
recepty z brokolice,
brynzový omacka na bramborove noky,
jana remkova recepty,
bryndza omacka,
brynzová omáčka na na těstoviny,
brynzovs omscls,
syrova omacka s brynzou,
brokolice paleo,
brznzová omačka,
brokolice a brynza,
brokolce s brynzou
Suroviny:
brokolice,
brynza,
máslo,
cibule,
mouka hladká,
mléko,
smetana,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (16)