Postup přípravy
Poznámka: Pokud prohřejete morek jen do momentu, kdy zesklovatí a začíná už už zlátnout, tak je to pro gurmety ten správný okamžik ke konzumaci. Kdo zná foie gras, tak ví, o čem je řeč.
Zveřejněno 2. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Morkové "Foie gras"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Xqq
Moje poznámka
Morkové "Foie gras"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Xqq
Nejnovější recepty
Pečené brambory s chřestem
Přidáno před 19 hodinami
Bezlepková bábovka s vaječným likérem
Přidáno před 20 hodinami
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 12:56
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 11:41
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná omáčka
Sahula před 4 minutami
Tvarohový koláč s mandarinkami
zaplebea@centrum.cz před 14 minutami
Strouhaný koláč s tvarohem
vera64 před 31 minutami
Jogurtový makovník z nemletého máku
vera64 před 38 minutami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
Martina18 před 54 minutami
Sýrová omáčka k nachos
sonamaternova před 57 minutami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
LadyOwe před 1 hodinou
Kynuté borůvkové knedlíky
Kaprice před 2 hodinami
Litá buchta s tvarohem a povidly nebo džemem
JanaRand před 3 hodinami
Kávové děrované řezy
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
foie gras recept,
zapečené morkové kosti,
predkrm z morkove kosti,
slané palačinky,
co obsahuje peceny morek,
co obsahuje hovezi morek,
předkrmem z morkových kostí,
co je foi gras
Suroviny:
kost hovězí morková,
chléb toustový,
sůl,
pepř
Komentáře (4)