Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 645 kJ / 1 110 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,09 g |
| Tuky | 64,27 g |
| Vláknina | 6,87 g |
| Cholesterol | 231 mg |
| Sodík | 2,72 g |
| Sůl | 6,40 g |
| Sacharidy | 25,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinky s hovězími proužky a cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9N9J
Moje poznámka
Topinky s hovězími proužky a cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9N9J
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 19 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 20 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 22 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 34 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 38 minutami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 39 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 43 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 1 hodinou
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 2 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 3 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 3 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 4 hodinami
Suroviny:
steak hovězí,
pepř mletý,
víno červené,
omáčka sojová,
hořčice dijonská,
cukr hnědý,
tymián,
cibule,
olej,
chléb,
máslo,
česnek
Komentáře (7)
Jinak děkuji za pochvalu receptu