Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 268 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvičce rozpustíme máslo a orestujeme pórek nakrájený na kousky. Zasypeme mletou sladkou paprikou, zamícháme a přidáme pštrosí maso nakrájené na kousky. Orestujeme, aby se maso zatáhlo a podlijeme vodou. Přikryjeme pokličkou a dusíme, než je maso měkké.
Krok 2: Když je maso měkké (průběžně zkoušíme), vytáhneme maso a šťávu rozmixujeme. Zahustíme Hraškou, povaříme 15-20 minut a přilijeme trochu mléka. Povaříme, dochutíme solí a pepřem.
Krok 3: Podáváme s knedlíkem, můžou být i těstoviny.
Zveřejněno 27. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pštros na paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kL76
Moje poznámka
Pštros na paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kL76
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 11 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 13 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 13 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 6 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 8 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 9 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 9 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 10 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 10 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 10 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 11 hodinami
Tématické fráze:
pštros recepty,
pštros recept,
pštrosí ragú,
recepty ze pštrosa,
recept na pštrosa,
maso z pštrosa,
recept pstros,
jak připravit pštrosa,
recepty z pštrosa,
recept z pštrosa,
pstrosi ragu recept,
pstrosi srdce recepty,
pštrosí játra recepty,
recepty pstros,
recepty krkyze pstrosa,
pštrosí ragú recepty,
maso pštros recepty,
recepty pštros na hříbech,
recepty ze u pštrosa,
recepty se pštrosa
Suroviny:
maso pštrosí,
paprika sušená sladká,
pórek,
máslo,
sůl,
pepř,
hraška,
mléko
Komentáře (7)