Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 214 kJ / 768 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,00 g |
Tuky | 36,20 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 32,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filety ze pstruha i s kůží omyjeme, osušíme a na straně kůže jednou, nejlépe dvakrát opatrně prořízneme (nebude se nám kroutit). Filety osolíme, opepříme a necháme malou chvilku odležet.
Krok 2: Uvařené studené brambory nastrouháme na hrubém struhadle a v misce smícháme se solí a pepřem. Ideálně do lívanečníku s olejem si vkládáme bramborovou směs a opékáme do zlaté barvy. Filety ze pstruha zprudka opečeme na pánvi s rozehřátým přepuštěným máslem do zlaté barvy z obou stran – vždy opékáme nejdříve tu stranu, která bude viditelná při servírování.
Krok 3: Jakmile je ryba opečena tak ji podáváme na bramborových placičkách (hash brown).
Zveřejněno 17. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s hash brown
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PEAy
Moje poznámka
Pstruh s hash brown
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PEAy
Nejnovější recepty
Plzeňský špíglák
Přidáno před 11 hodinami
Kaštanová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Český kapr
Přidáno před 11 hodinami
Ryba v kapustovém kabátku
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládové košíčky s pařížským krémem
Přidáno před 18 hodinami
Slaninové zavinuté balíčky na špejli
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Koprová omáčka podle pana Šroubka: Recept z roku 1926 s poctivým vývarem, žloutky a zakysanou smetanou
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák na plechu
MirkaMi před 2 minutami
Svíčková na smetaně
MirkaMi před 4 minutami
"Pískové" brambory - Patate sabbiose
barypb před 11 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
Macaag před 12 hodinami
Koupel hraběnky Báthory
Soropa před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Javor před 13 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Lucie1001 před 14 hodinami
Patizonový krém s houbami
olgam před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
Martin87 před 18 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kdyzjehlad před 19 hodinami
Tématické fráze:
hash brown,
hash brown recept,
hashbrown recept,
pstruh recepty,
hashbrown,
bramborove hashbrown,
brambory hashbrown,
hash brown v receptech,
pstruh recept,
hash brown recet,
recepty na pstruhy,
co je hash brown,
hash brown - bramborová placička,
hesh brown recept,
příprava hash brown,
hesh brouwn,
placičky hash brown recept
Suroviny:
pstruh,
brambory,
ghee,
olej řepkový,
sůl,
pepř citronový
Komentáře (4)