Suroviny
Porce: 7 skleniček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 001 kJ / 717 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,00 g |
| Tuky | 22,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 96 mg |
| Sodík | 610 mg |
| Sůl | 1,48 g |
| Sacharidy | 76,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí jogurt - hustý
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M9GB
Moje poznámka
Domácí jogurt - hustý
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M9GB
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 20 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 40 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
domácí jogurt,
domácí jogurt se sušeným mlékem,
domácí jogurt recept,
recept na domácí jogurt,
recepty na domaci jogurt v jogurtovaci,
jak se dělá jogurt,
domáci jogurt v jogurtovači,
jak udělat domácí jogurt v jogurtovači,
recept na domaci jogurt v jogurtovaci,
domácí jogurt susene mleko,
domaci jogurty,
domácí jogurt ze sušeného mléka,
jogurtovač recepty,
jogurtovač recept,
jogurt ze salka,
sušená jogurtová kultura,
jak zahustit domácí jogurt,
domácí jogurt z jogurtovače,
recept na jogurt z jogurtovače,
domaci jogurt ze salka
Suroviny:
mléko polotučné,
mléko sušené,
jogurt,
jogurt bílý
Komentáře (33)
Díky.