Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkové knedlíky ze starších rohlíků

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 194 kJ /
1 480 kcal
Bílkoviny54,18 g
Tuky18,54 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 1,80 g
Sůl4,42 g
Sacharidy263,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rohlíky nakrájíme na kostky. Mléko ohřejeme a rozpustíme v něm sádlo. Přidáme vejce a rozšleháme. Nakrájené rohlíky dáme do mísy a přelijeme mlékem Krok 2: Bylinky nakrájíme na jemno. Přidáme je k rohlíkům, přisypeme mouku, cibuli a prášek. Osolíme a zpracujeme těsto. Krok 3: Mokrýma rukama děláme knedlíky jako pingpongový míček. Vhazujeme do vroucí osolené vody.
Vaříme 8-10 minut podle velikosti. Vytáhneme jeden a rozkrojíme jestli je uvařený. Výborné jsou omaštěné osmaženou cibulkou se špekem a zeleninovým salátem. Hodí se i k omáčkám nebo pečenému masu.

Zveřejněno 18. 5. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kL16

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kL16

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
knedliky z rohlíků, bylinkove knedliky, bylinkové knedlíčky, knedlík z rohlíků, knedlíčky z rohlíku, knedliky s bylinkami, recept na bylinkove knedliy, bezlepkove knedlíky z veky chlupate, recepty z rohlíku, bylinkovy knedlíky recept, bylinkové knedlíky recept, recept na knedle, nemecke knedliky z rohlíků, knedlík z rohlíku s cibulkou, knedlíky z rohliku, smažené cibulky a se sádlem, recept na starsi rohliky, knedlíky z rohlíků recept, starsi rohliky recept, starši rohliky recepty, knedlíky z pečených rohlíků

Suroviny:
rohlík, vejce, mléko, mouka polohrubá, sádlo, cibule sušená, sůl, kypřící prášek, čerstvé bylinky, pažitka, majoránka, petrželka, šalvěj, libeček

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu