Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panda cookies

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aadulka aadulka

Středně náročný

Suroviny

Porce: 20 ks

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 717 kJ /
888 kcal
Bílkoviny23,23 g
Tuky9,73 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy174,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vyšleháme spolu máslo a cukr, poté přidáme žloutek. A rozdělíme na 2 díly. Mouky si dáme do dvou misek. Do každé přidáme díl másla. A vypracujeme těsta. Krok 2: Podle fotek si vytvoříme špalík z válečků (cca 20 cm dlouhý), ze kterého nám vznikne panda. Hotový špalík pandy zabalíme opatrně do fólie a dáme na hodinku uležet do ledničky. Poté špalík krájíme asi na 0,5 - 0,7 mm tenké plátky. Krok 3: Pečeme při 180°C na pečícím papíře asi 10-15 minut.

Zveřejněno 12. 9. 2012

Poznámka autorky aadulka

Sušenky jsou křehké, takže pozor při přendávání z plechu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Panda cookies

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O6yr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Panda cookies

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O6yr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Jsou dobré :yes::yes:

Hledala jsem dobré jednoduché těsto, neboť jsem dostala nádherně roztomilá pandí vykrajovátka... vyzkoušela jsem toto a musím říct: VÝBORNÉ! Autorce patří velké díky za skvělý recept :-K :-K :-K

Znám už delší dobu z jednoho amerického blogu a teď jsem se konečně dostala k tomu vyzkoušet. Čekala jsem teda větší piplačku a nervy, nakonec to bylo celkem snadné a hlavně přítelův pohled, vzhled a chuť sušenek za těch pár minut práce stálo :-8.. Akorát teda do mouku jsem trochu namíchala s kukuřičným škrobem (vlastní výroba americké cake flour) a myslím, že sušenkám jedině prospělo :-p a ještě teda jsem nedávala do ledničky, ale rovnou do mrazáku.. Šlo pak úžasně krájet :) bodíík :-K

To je krásné, děti z toho musí být nadšené :-):yes::yes:

:yes::yes:

Šikulka:-))máš to moc hezké:-K+10:-p:yes:

No nápad je to úúúžasný!!!:yes: Běžně takhle pracuju s Fimem, ale že by to šlo i s těstem, mě vůbec, ale vůbec nenapadlo:-S:yes::yes:

úžasný nápad :);-)

no nejdriv to vypada tak zvlastne a pak z toho vyleze neco tak roztomilyho, klidne to udelam svymu chlapovi, vubec by mu to neprislo detinsky, naopak. Bodik za skvely napad:yes:

katyvypl: Ona k tomu je potřeba jen malá zručnost ;-) rozválí se válečky a poskládají na sebe :-)
Jinak díky za kladné ohlasy :-) cookies se v puse krásně rozpadají :-D

:-O to je báječné! určitě vyzkoušíme! díky a posíláme bodíka:yes::yes::yes::yes:

Krásné! :-):yes: Já mám 3 malé děti, ale obávám se, že mi k tomuto chybí zručnost. ;-( Každopádně moc oceňuji tento úžasný nápad, návod a konečný výsledek! :-K

je to roztomilé:-):-) ale děti nemám doma, stejně jsou už přestárlé:-//:-D a kdybych to předložila manželovi, asi by na mě volal Dr.. Chocholuška:-8:-D:-D
ale jinak ode mě +1:-K:yes:

Tématické fráze:
panda řezy, panda řezy recept, rezy panda, recept na panda řezy, pandí řezy, cookies recept, sušenky panda, dort cookies, panda sušenky, recept panda řezy, recepty panda řezy, cukroví panda, pandi řezy recept, panda řezy, recept na řezy panda, pandí sušenky, dort panda návod, jak se pečou panda řezy, pandy rezy, dort cukies

Suroviny:
cukr, žloutek, mouka hladká, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu