Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 535 kJ / 128 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,53 g |
| Tuky | 1,08 g |
| Vláknina | 17,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 294 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 16,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdíčka na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkQQ
Moje poznámka
Srdíčka na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkQQ
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 19 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 4 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 6 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 6 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 6 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 6 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 7 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 7 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 8 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 8 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí srdíčka na smetaně,
vepřové srdíčko na smetaně,
vepřová srdíčka na smetaně,
veprove srdicka na smetane,
krutí srdce na smetaně,
krůtí srdíčka na smetaně,
srdicko,
kuřecí srdíčka na smetaně recept,
srdíčka recept,
srdíčka,
recept na vepřové srdíčko,
veprovesrdicko na smetane,
srdíčko recept,
recepty ze srdíček,
recepty z vnitřností,
recept srdicko,
veprove srdicko na smetane recept,
srdíčko na kyselo,
srdicka na kyselo,
srdíčka recepty
Suroviny:
srdce vepřové,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
smetana,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
okurky sterilované,
ocet,
mouka hladká
Komentáře (14)