Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Rillettes" z pečeného bůčku

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 065 kJ /
1 210 kcal
Bílkoviny53,20 g
Tuky104,22 g
Vláknina7,63 g
Cholesterol 161 mg
Sodík 217 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy13,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájenou cibuli zpěníme na lžíci sádla. Po té přidáme česnek na plátky a po chvíli nakrájený bůček na malé kousky i s výpekem. Krok 2: Solte až na konec bude-li třeba, výpek bývá slaný dost, Maso přikryjeme poklicí a necháme mírně bublat cca 45 minut. Musí se úplně rozpadat. Krok 3: Nakonec šťouchadlem na brambory maso rozmačkáme. Podle potřeby přidáme sádlo, aby se směs dobře roztírala. Dochutíme případně solí nebo pepřem a necháme vychladit. Mažeme nejlépe na domácí chleba a sypeme cibulí.

Zveřejněno 17. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

"Rillettes" z pečeného bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wq8R

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

"Rillettes" z pečeného bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wq8R

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
příprava bůčku, rillettes pečený bůček, pecene platky bucku, pomalé pečení bůčku, domaci rillettes, recepty pečený buček, pečený bůček kousky, příprava bůčku na pečení, francouzský pečený bůček, rillettes de connerré peceni, bůček rillettes, rilletes z bucku, rillettes, bůček nakrájíme na kousky, rillettes recept, domácí buček pečený, jak se pripravuje peceny bucek, rillettes uzený bůček, rillettes z vepřového bůčku, pečený bůček rillettes

Suroviny:
bůček, cibule, česnek, hořčice pikantní, sůl, pepř, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu