Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 065 kJ / 1 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,20 g |
Tuky | 104,22 g |
Vláknina | 7,63 g |
Cholesterol | 161 mg |
Sodík | 217 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 13,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Rillettes" z pečeného bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wq8R
Moje poznámka
"Rillettes" z pečeného bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wq8R
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 8 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 12 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 4 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 5 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 5 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 8 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 9 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 10 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 10 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 13 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 14 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 14 hodinami
Tématické fráze:
příprava bůčku,
rillettes pečený bůček,
pecene platky bucku,
pomalé pečení bůčku,
domaci rillettes,
recepty pečený buček,
pečený bůček kousky,
příprava bůčku na pečení,
francouzský pečený bůček,
rillettes de connerré peceni,
bůček rillettes,
rilletes z bucku,
rillettes,
bůček nakrájíme na kousky,
rillettes recept,
domácí buček pečený,
jak se pripravuje peceny bucek,
rillettes uzený bůček,
rillettes z vepřového bůčku,
pečený bůček rillettes
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
hořčice pikantní,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (5)