Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 065 kJ / 1 210 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,20 g |
| Tuky | 104,22 g |
| Vláknina | 7,63 g |
| Cholesterol | 161 mg |
| Sodík | 217 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 13,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Rillettes" z pečeného bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wq8R
Moje poznámka
"Rillettes" z pečeného bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wq8R
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 23 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 2 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 2 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 4 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 5 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 5 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 6 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 6 hodinami
Tématické fráze:
příprava bůčku,
rillettes pečený bůček,
pecene platky bucku,
pomalé pečení bůčku,
domaci rillettes,
recepty pečený buček,
pečený bůček kousky,
příprava bůčku na pečení,
francouzský pečený bůček,
rillettes de connerré peceni,
bůček rillettes,
rilletes z bucku,
rillettes,
bůček nakrájíme na kousky,
rillettes recept,
domácí buček pečený,
jak se pripravuje peceny bucek,
rillettes uzený bůček,
rillettes z vepřového bůčku,
pečený bůček rillettes
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
hořčice pikantní,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (6)