Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 647 kJ / 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,78 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 124 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 59,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky s celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oglK
Moje poznámka
Bramboráky s celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oglK
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 7 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 17 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 5 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 6 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 8 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 9 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 10 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 10 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 11 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 11 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 12 hodinami
Tématické fráze:
bramborák s celerem,
bramborák z celeru,
celerove bramboraky,
celerový bramborák,
recepty z celeru,
celer recepty,
bramboraky s cerelem,
prokládaný celerový salát,
bramborak s celer,
prokládaný salát s celerem,
celerové bramboráky,
bramborak scelerem,
bramborák z brambor a celeru,
bramborak celer,
celer v receptech,
celer - recepty,
bramborák s celerem¨,
bramborák z z celeru,
celerove bramboracky,
bramborak z celerem
Suroviny:
brambory,
celer,
vejce,
mouka hladká,
česnek,
majoránka,
kmín drcený,
sůl,
sádlo,
houby,
Komentáře (6)