Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 533 kJ / 2 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,15 g |
Tuky | 49,01 g |
Vláknina | 35,82 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,02 g |
Sacharidy | 490,76 g |
Postup přípravy
Raženky dáme na plech kynout vzhůru nohama - po vykynutí opatrně obrátíme, postříkáme vodou, posypeme lnem a dáme upéct do vyhřáté trouby (220°C/asi 15-20 minut).
Zveřejněno 30. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavé raženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqqJ
Moje poznámka
Tmavé raženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqqJ
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 18 minutami
Andělská čokoláda
Přidáno před 3 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 16 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 43 minutami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 51 minutami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 59 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 1 hodinou
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 14 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 14 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 14 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 16 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 16 hodinami
Tématické fráze:
recept na kaiserky,
tmave bulky,
recept na tmavě kaiserky,
tmave bulky recept,
recept na kaiserky tmave,
razenky recepty,
kaiserka recept,
kaiserky,
pecivo kaiserky tmave,
zrníčková kostka,
jak upect kajzerky,
kaiserky tmave.,
recept na tmave kaizerky,
tmave kaiserky,
recept na kaiserky tmavý,
razenky,
tmave chlebove bulky,
recept na tmavé bulky recept,
kaiserky recept,
recept na raženky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
melta,
sádlo,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
semínka lněná,
sůl,
semínka lněná
Komentáře (13)