Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 031 kJ / 1 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,60 g |
Tuky | 26,40 g |
Vláknina | 26,30 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 764 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 155,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvařené brambory necháme vychladnout , nakrájíme na kolečka (cca 1,5 cm silná).
Zeleninu omyjeme, oloupeme, pokrájíme a orestujeme na pánvi na rozehřátém olivovém oleji. Osolíme a opepříme. Krok 2: Přidáme pokrájené hnědé žampiony, zalijeme malinko vodou, posypeme drceným kmínem, zamícháme a ještě krátce restujeme. Zeleninu vyjmeme z pánve a dáme stranou. Do výpeku ze zeleniny a hub přilijeme smetanu, kterou zakápneme sojovou omáčkou, krátce povaříme a necháme prozatím na pánvi. Krok 3: Tresku osolíme, opepříme, malinko pokapeme olivovým olejem, zakápneme šťávou z citronu a posypeme nadrceným libečkem a petrželkou. Krok 4: Připravíme si čtverce z pečícího papíru, které potřeme olivovým olejem. Plátky brambor poklademe na střed pečícího papíru, na brambory dál pak vrstvíme restovanou zeleninu a plátky hub. Krok 5: Brambory a zeleninu přelijeme připravenou povařenou smetanou se sojovou omáčkou. Nahoru na zeleninu položíme kousky připravené bílé tresky. Krok 6: Na porce tresky poklademe plátky másla. Uděláme si balíčky, který na stranách dobře uzavřeme a položíme na plech (balíčky můžeme na stranách zatížit příborem). Pečeme v troubě rozehřáté na 200 stupňů po dobu cca 12-15 minut. Krok 7: Opatrně po této době otevřeme. Přendáme na talíř a podáváme se zeleninovým salátem.
Zeleninu omyjeme, oloupeme, pokrájíme a orestujeme na pánvi na rozehřátém olivovém oleji. Osolíme a opepříme. Krok 2: Přidáme pokrájené hnědé žampiony, zalijeme malinko vodou, posypeme drceným kmínem, zamícháme a ještě krátce restujeme. Zeleninu vyjmeme z pánve a dáme stranou. Do výpeku ze zeleniny a hub přilijeme smetanu, kterou zakápneme sojovou omáčkou, krátce povaříme a necháme prozatím na pánvi. Krok 3: Tresku osolíme, opepříme, malinko pokapeme olivovým olejem, zakápneme šťávou z citronu a posypeme nadrceným libečkem a petrželkou. Krok 4: Připravíme si čtverce z pečícího papíru, které potřeme olivovým olejem. Plátky brambor poklademe na střed pečícího papíru, na brambory dál pak vrstvíme restovanou zeleninu a plátky hub. Krok 5: Brambory a zeleninu přelijeme připravenou povařenou smetanou se sojovou omáčkou. Nahoru na zeleninu položíme kousky připravené bílé tresky. Krok 6: Na porce tresky poklademe plátky másla. Uděláme si balíčky, který na stranách dobře uzavřeme a položíme na plech (balíčky můžeme na stranách zatížit příborem). Pečeme v troubě rozehřáté na 200 stupňů po dobu cca 12-15 minut. Krok 7: Opatrně po této době otevřeme. Přendáme na talíř a podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 11. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá treska, pečená v balíčku (z pečícího papíru) se zeleninou a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4yog
Moje poznámka
Bílá treska, pečená v balíčku (z pečícího papíru) se zeleninou a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4yog
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 7 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 1 hodinou
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 2 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 2 hodinami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 3 hodinami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 3 hodinami
Kuře na zelí
Walderama08 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 3 hodinami
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 3 hodinami
Holandské řízky
Lucek před 4 hodinami
Tématické fráze:
treska v papilotě pohlreich,
ryba v pečícím papíru,
pečená treska na zelenině,
ryba v balíčku,
recept na bilou tresku,
recept na bilou tresku,
pečená treska na žampionech,
treska se špenátem a žampiony,
treska recept pohlreich,
pecena ryba podle pohlreicha,
treska s bulgurem,
treska barevná,
treska na pánvi s papírem,
treska pečená,
americká treska,
bílá zelenina,
ttreska bílá,
ryba na pečícím papíře,
pečená ryba se zeleninou,
ryba v pecicim papiru v troube
Suroviny:
brambory,
treska,
zelenina,
žampióny,
pepř,
citron,
petrželka,
máslo,
kmín drcený,
omáčka sojová,
olej olivový,
smetana na vaření,
voda
Komentáře (7)