Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 685 kJ / 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,10 g |
Tuky | 19,82 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 416 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,19 g |
Sacharidy | 79,78 g |
Postup přípravy
Do hrnce dáme vodu, sůl, citronovou šťávu, celer a jen krátce, cca 5 minut, povaříme. Vodu slijeme, prsty zchladíme studenou vodou a dáme na papírovou utěrku okapat. Krok 2: V misce promícháme strouhanku, nastrouhaný sýr a šalvěj (použila jsem sušenou).
Celerové prsty obalujeme jako řízky a smažíme na rozpáleném oleji do zlatova.
Podáváme s bramborou kaší nebo bramborami.
Zveřejněno 28. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerové prsty v sýrovém trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zYX
Moje poznámka
Celerové prsty v sýrovém trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zYX
Nejnovější recepty
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 10 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
Sweety77 před 6 minutami
Velikonoční jidáše
AnnaGrabmylerova před 1 hodinou
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
MirkaTioka před 1 hodinou
Velikonoční Jidáše
Akuska před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
mruberova před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 4 hodinami
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 4 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 5 hodinami
Tématické fráze:
patizon v sýrovém těstíčku,
celerové plátky v trojobalu,
celerové řizky v syrovém těstíčku recept,
celerový přeliv na maso
Suroviny:
celer,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sýr nastrouhaný,
šťáva citronová,
šalvěj,
olej,
sůl
Komentáře (5)