Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 396 kJ / 1 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,99 g |
Tuky | 52,49 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 543 mg |
Sodík | 864 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 60,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na kopru v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jWZW
Moje poznámka
Hovězí kližka na kopru v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jWZW
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 1 hodinou
Barevná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 3 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 31 minutami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 1 hodinou
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 1 hodinou
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 2 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 3 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 4 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka v pomalém hrnci,
klizka v pomalém hrnci,
pomalý hrnec kližka recepty,
hovězí v pomalém hrnci,
recepty z kameninoveho hrnce,
hovězí na kopru,
hovězí kližka recepty,
kameninový hrnec recepty,
pomalý hrnec kameninový,
hovězí maso v pomalém hrnci,
hovězí kližka na kopru,
kližka pomalý hrnec,
pomalý hrnec recepty,
recepty v pomalém hrnci,
kližka v pomalém v pomalém hrnci,
hovězí vývar v pomalém hrnci,
koprová omáčka s hovězím masem v pomalém hrnci,
kameninový pomalý hrnec,
kližka v v pomalém hrnci,
hovězí z vývaru
Suroviny:
kližka hovězí,
brambory,
vývar,
smetana,
cibule,
kopr,
olej,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
cukr
Komentáře (15)