Restovaná brokolice s česnekem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 950 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,14 g |
Tuky | 25,22 g |
Vláknina | 51,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 924 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 40,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restovaná brokolice s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7qW8
Moje poznámka
Restovaná brokolice s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7qW8
Nejnovější recepty
Polský mazurek
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí kapsa pana lesního
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí kližka na česneku
Přidáno před 6 hodinami
Cikánský řízek z vepřového masa
Přidáno před 6 hodinami
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Slanky před 1 hodinou
Vepřová játra na přírodno
blanka12 před 1 hodinou
Kuřecí kousky na fenyklu a kari
Oskeruska před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Jurin před 1 hodinou
Jarní salát s mozzarellou
Suzy8 před 1 hodinou
Závitky z mletého masa, plněné uzeninou, syrečkem a paprikou
Alena445 před 3 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 5 hodinami
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 6 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 8 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 8 hodinami
Tématické fráze:
restovana brokolice,
příprava brokolice,
brokolice na panvi,
brokolice s česnekem,
brokolice příprava,
brokolice na pánev,
brokolice,příprava,
brokolice restovana,
brokolice na cesneku,
recepty na přípravu brokolice,
připrava brokolice recepty,
brokoice recepty,
brokoice,
brokolice teplá,
brokolice s cesnekem na panvi,
recept brokolice na česneku,
restovana zelenina brokolica,
br okolice priprava,
brokolicd,
recept brokolice restovaná
Suroviny:
brokolice,
česnek,
olej olivový,
sůl,
vývar kuřecí
Komentáře (5)