Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 379 kJ / 1 286 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,94 g |
| Tuky | 39,35 g |
| Vláknina | 34,77 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 1,23 g |
| Sůl | 2,65 g |
| Sacharidy | 166,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapustu očistíme, odstraníme košťál a listy nakrájíme na proužky, cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, ostatní zeleninu očistíme a nakrájíme na malé kostičky.
Krok 2: Ve větším hrnci rozpálíme olej osmahneme cibuli, přidáme zbylé ingredience, opečeme, přilijeme vývaru a vaříme asi 15 minut, fazole slijeme a s kapustou a syrovými těstovinami dáme do polévky a vaříme dalších 10 minut.
Krok 3: Nakonec přimícháme parmazán a podáváme. Můžete přidat i čerstvá rajčata, bez slupky, kterou odstraníme tak, že je namočíme asi na 5 minut do horké vody, poté do studené, oloupeme a pak nakrájíme na kousky.
Zveřejněno 15. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Minestrone, italská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Jn
Moje poznámka
Polévka Minestrone, italská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Jn
Nejnovější recepty
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 2 hodinami
Punčové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 13 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 24 minutami
Vánočka II
JajkaP před 1 hodinou
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 3 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 10 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 11 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 11 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 11 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 11 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 11 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 13 hodinami
Tématické fráze:
polevka minestrone,
minestrone podle pohlreicha,
italská polévka minestrone pohlreich,
italská polévka minestrone,
italská polévka minestrone,
italská minestrone polévka recept,
polévka minestrone recept,
minestrone polevka recept,
italská zeleninová polévka,
recept na polevku minestrone,
minestrone polévka,
italská polévka recept,
italská polévka,
minestrone,
italské polévky,
polevka italská minestrone,
recept polévka minestrone,
minestrone recept,
polevka minestrone podle pohlreicha,
polévka minestrone- recepty
Suroviny:
kapusta,
cibule,
mrkev,
zelenina kořenová,
pórek,
brambory,
protlak rajčatový,
fazole bílé,
vývar zeleninový,
těstoviny,
sůl,
pepř,
olej,
sýr parmazán strouhaný,
rajče
Komentáře (7)
Ma pravdu casino, korenova petrzel a celer se v Italii nepouzivaji a kdyz ( treba Benatsko),tak jako varena ci smazena zelenina coby priloha.
Pokud to neni "rychlovka", susene fazole se predem namoci, uvari a vlozi i s tekutinou do polevky, prijemne ji zahusti
No, je to pouhá maličkost