Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 394 kJ / 94 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,93 g |
Tuky | 0,77 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovičkové plátky vonící provensálským kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R5V0
Moje poznámka
Krkovičkové plátky vonící provensálským kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R5V0
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 4 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 6 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 7 minutami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 2 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 2 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 3 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 4 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 4 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 4 hodinami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 5 hodinami
Tématické fráze:
veprove s provensalskym korenim,
vepřové maso s provensálským kořením,
vepřové maso na provensálském koření,
veprový plátek s provensálským kořením,
vepřové plátky s provencálským kořením,
kuřecí plátky s provensálským,
omáčka s provensálským kořením,
provensálské koření recepty,
plátky na provensálském koření,
hovězí s provensálským kořením,
steaky s provensálským kořením,
maso s provensalskym korenim,
vepřové plátky s cernym korenim,
kuřecí plátek s provensálským kořením,
maso s provensálskym,
provensalske koreni recept,
vepřové maso se zeleninou a provensálským kořením,
vepro e se smetanou a provensalskym korenim,
bůček na provensálském koření,
krkovicka na provensalskem koreni
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
špek uzený,
cibule,
paprika čerstvá červená,
hořčice kremžská,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (18)