Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí po myslivecku v PH

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 395 kJ /
2 007 kcal
Bílkoviny180,41 g
Tuky95,54 g
Vláknina22,07 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 2,34 g
Sůl5,59 g
Sacharidy49,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso prošpikujeme a osolíme, rozehřejeme olej i máslo a maso zprudka opečeme, přidáme pokrájenou zeleninu, koření a také orestujeme. Krok 2: Podlijeme 200 ml vína a vývarem. PH zapneme na HIGH - cca 4 hodiny. Hodinu před koncem vmícháme mouku rozmíchanou v trošce vody, přilijeme zbývající víno, je-li třeba i vývar a dovaříme doměkka. Krok 3: Do omáčky přidáme brusinky a dochutíme citronovou šťávou a cukrem. Odstraníme koření a propasírujeme nebo rozmixujeme.

TIP: Jak připravit svíčkovou na smetaně

Zveřejněno 31. 10. 2010

Poznámka autorky maris

Kdo nemá Pomalý hrnec, může připravit v troubě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/myoR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/myoR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

rebeka: Ojojój, to vypadá dobře!!! A já tady ani bodík nedala! napravuji, Maruško!!:yes:

Rebi, děkuji za krásné fotky, vypadá to skvěle a mám radost, že jsi s receptem spokojená;-), PH miluju taky !!:-))

Maruško:-Kdnes jsem pomalila na zítřejší oběd..
dělala jsem ze srnčího hřbetu a musím ti říct,že to je fest jedlé:-p;-):yes::yes::yes:
posílám ti další zasloužený bodík:-K a foto bez přílohy:-8
ale zítra si k tomu chlapci uvaří gnocchi:-p;-):-D
děkuji a doporučuji:-K:yes:
P.S.miluju PH:-8:-D:yes:

Patricie, Jahůdko, díky a až vyzkoušíte, dejte vědět, budu se těšit na vaše fotky;-):-K

Omáčka má nádhernou barvu:-K
Pěkný recept, určitě vyzkouším:-p;-):yes:

:-KKrásné fotky, ale ty jsou vždy.Bezvadný recept, který zcela jistě vyzkouším:yes::yes:+

Moc vám děkuju:-K
Simonko, díky, že jsi reagovala za mě.:-) Lenko, my máme zvěřinu moc rádi, ale finančně je dost náročná, tak jsem právě udělala levnější hovězí na její způsob.

Lenko30,ale tam žádná zvěřina není;-):-K

vypadá to mňamózně :yes: ale zvěřinu nejíme :-(

Zase žravá fotečka a recept :-p:yes::yes:

Maruško, nádhera!:yes::-K

Výborně ;-);-);-)

To musí být úžasná vůně při vaření:yes:+

Maris máš to krásné a určitě i výborné.:yes::yes:

Tak to je super receptík;-)ten ukládám a příležitostně vyzkouším.;-)Nemám PH,tak zkusím v troubě;-)+1:yes:

Tématické fráze:
hovězí po myslivecku, omáčka po myslivecku, hovězí krk recepty, recepty ph, srnčí medailonky po myslivecku, hovězí krk recept, zvěřina po myslivecku, hovězí v ph, hovězí po myslivecku v pomalém hrnci, hovezi ala zverina, srnčí po myslivecku, plec po myslivecku, hovezi krk v ph, hovězí na způsob zvěřiny, hovezi z ph, hovězí na způsob zvěřina, hovezi jako zverina, jak pripravit hovezi krk, pomalý hrnec recepty, krkovice po myslivecku

Suroviny:
maso hovězí, slanina, mrkev, celer, petržel, cibule, víno červené, brusinky, šťáva citronová, cukr, mouka, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, jalovec, vývar, máslo, olej, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu