Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 395 kJ / 2 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,41 g |
Tuky | 95,54 g |
Vláknina | 22,07 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,59 g |
Sacharidy | 49,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po myslivecku v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myoR
Moje poznámka
Hovězí po myslivecku v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myoR
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 18 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 22 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
gabikka před 2 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 3 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 13 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 13 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 14 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 14 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí po myslivecku,
omáčka po myslivecku,
hovězí krk recepty,
recepty ph,
srnčí medailonky po myslivecku,
hovězí krk recept,
zvěřina po myslivecku,
hovězí v ph,
hovězí po myslivecku v pomalém hrnci,
hovezi ala zverina,
srnčí po myslivecku,
plec po myslivecku,
hovezi krk v ph,
hovězí na způsob zvěřiny,
hovezi z ph,
hovězí na způsob zvěřina,
hovezi jako zverina,
jak pripravit hovezi krk,
pomalý hrnec recepty,
krkovice po myslivecku
Suroviny:
maso hovězí,
slanina,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
víno červené,
brusinky,
šťáva citronová,
cukr,
mouka,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
jalovec,
vývar,
máslo,
olej,
sůl
Komentáře (18)