Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 456 kJ / 2 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,86 g |
Tuky | 25,12 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 366,40 g |
Postup přípravy
. Krok 2: Vložíme na plech s pečícím papírem (pokapaný olejem) a pečeme v rozehřáté troubě dozlatova.
Zveřejněno 16. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné placky s kapií a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lWW5
Moje poznámka
Zelné placky s kapií a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lWW5
Nejnovější recepty
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 2 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 4 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný bůček pro babičky a dědečky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 26 minutami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 1 hodinou
Jablkový perník
vera64 před 1 hodinou
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 1 hodinou
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 2 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 2 hodinami
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Slanky před 3 hodinami
Tématické fráze:
zelné placky,
recepty z kapie,
zelné placky,
nejlepsi recepty na zelne placky,
zelné placky recepty,
zelné placky recept,
recepty z červené kapie,
recept na zelné placky,
nejlepsi recept na zelne placky,
recepty s bylinkama,
placky s nať z jarní cibulky
Suroviny:
zelí kysané,
mouka hladká,
vývar uzený,
vejce,
kapie červená sterilovaná,
sůl,
pepř,
pečící papír,
cibulka jarní,
paprika sušená uzená
Komentáře (3)