Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Frankfurtská polévka s červenými fazolemi

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

radiator radiator

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 485 kJ /
594 kcal
Bílkoviny6,41 g
Tuky44,75 g
Vláknina13,02 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 195 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy35,46 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mrkev, celer, brambory a cibuli nakrájíme na kostičky. Krok 2: Do hrnce dáme olej, zesklovatíme cibuli, přidáme zeleninu a za stálého míchání krátce opékáme.
Přidáme mletou papriku (dala jsem i uzenou), majoránku, tymián, libeček, promícháme a zalijeme zeleninovým vývarem.
Polévku vaříme 20-30 minut, resp. až je zelenina měkká a přidáme fazole. Krok 3: Uděláme dozlatova jíšku s prolisovaným česnekem, vmícháme do polévky a chvíli provaříme.
Polévku příp. dosolíme (opatrně, zeleninový vývar byl slaný), přidáme nakrájený párek, pažitku a servírujeme

Zveřejněno 5. 2. 2017

Poznámka autorky radiator

Zbyla mi parmezánová gremolata, tak jsem jí do polévky přidala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Frankfurtská polévka s červenými fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YDNM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Frankfurtská polévka s červenými fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YDNM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Dnes uvařeno. Polévka nemá chybu

Výborná polévka, přidala jsem fazole v pikantní omáčce, dostalo to šmrnc:-)<3

Kopickova: Jsem ráda, že chutnala a ty pikantní fazole jsou dobrý nápad. Já tam někdy dávám chilli;-)

Je moc dobra

Mám ráda husté polévky, když v nich lžíce pomalu stojí;-) Děkuji za bodíky:-K

Určitě moc chutná :yes:

:yes::-K

Dobrý nápad s těmi fazolemi, hodí se tam:yes:

Je moc dobrá, dělám skoro stejně / bez té gremolaty /, ale říkáme jí fazolová;-):-)

maris: :yes:

Zobrazit 3 starší odpovědi

Skvělá sytá polévka!! :yes:

Jana Remkova: Děkuji a máš pravdu, k obědu opravdu stačí;-)

Tématické fráze:
frankfurtská polevka, frankfurtská fazolová polévka, fazolová polévka z konzervy, franfurtska fazolová polévka, polévka s fazolemi, recepty s červenými fazolemi, frankfurtská polévka recept, polevka z cervenych fazoli, polévka s červenou fazolí, fazolová polévka, cervene fazole polevka, franfurska fazolová polévka, recept na frankfurtskou polévku, recept s červenými fazolemi, fazolová polévka recept, frankfurtská omáčka recept, fazolová polévka s fazolemi z konzervy, frankfurtská polévka s červenou fazolí, polévka z červené fazole, jak se dela fazolova polevka

Suroviny:
mrkev, celer, brambory, cibule, olej, paprika sušená sladká, libeček, vývar zeleninový, fazole červené sterilované, česnek, mouka, máslo, petrželka, párky

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu