Suroviny
Porce: 8 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 458 kJ / 2 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,30 g |
Tuky | 138,70 g |
Vláknina | 38,10 g |
Cholesterol | 582 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 310,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makovo - hruškový štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A159
Moje poznámka
Makovo - hruškový štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A159
Nejnovější recepty
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno 24. 4. 2025 17:38
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno 24. 4. 2025 17:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Denade před 31 minutami
Mleté vepřové na způsob kebabu
Sahula před 2 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
PetraBrno před 2 hodinami
Pečený bramborový salát ( teplý)
Lucie1001 před 2 hodinami
Kapusta od babičky
KuchtaPaja před 3 hodinami
Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Tvarohové lívance
Koffi před 4 hodinami
Slané tvarohové tyčinky
kasicka49 před 4 hodinami
Pomazánka z ředkviček
slunicko166 před 4 hodinami
Kuřecí ragú s těstovinami
degres58 před 4 hodinami
Tématické fráze:
makovo jablečný štrůdl,
makovojablecny zavin,
makovo hruskovy kolac,
makový štrůdl,
makovo jablečný závin,
makovo hruskovy zavin,
hruškový závin s makem,
makovo jablečný koláč,
makovo jablečný koláč,
štrudl,
makovo švestkový štrůdl,
hruskovarecepty,
strudl s makem a hruskami,
hruškový štrůdl-recept,
hrušky recepty,
štrudl těsto z hrušek,
makovo tvarohový štrůdl,
těsto na makovo jablečník zavin,
hruškový recept,
štrudl z hrušek
Suroviny:
mouka hladká,
žloutek,
olej,
sůl,
mouka,
mák mletý,
mléko,
rum,
skořice mletá,
cukr krystal,
žloutek,
máslo,
cukr moučkový,
hruška,
víno bílé,
cukr moučkový,
šťáva citronová,
voda,
sůl
Komentáře (11)