Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 823 kJ / 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,15 g |
Tuky | 18,97 g |
Vláknina | 21,83 g |
Cholesterol | 196 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 34,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí žaludky v brokolici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/695O
Moje poznámka
Kuřecí žaludky v brokolici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/695O
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 4 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 15 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 52 minutami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 2 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 2 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 3 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 4 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 6 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí žaludky,
slepiči žaludky,
recepty na krutí žalutky,
recept z kuřecích žaludků,
recept,slepici,zaludky,
jak dlouho se vari kureci zaludky,
mail patri.com.br loc:cz,
kuřecí žaludky doba vaření,
doba varu kuřecích vnitřností,
jak dlouho vařit kuřecí zaludky,
omacka ze zaludku slepicich,
kuřecí žaludky doba varu,
dančí vnitřnosti recepty,
recept kuřecí žaludky,
pokrm že slepicich zaludku,
jak vypada kuřecí žaludek,
kuřecí žaludky recepty,
jídlo ze slepičích žalůdků,
vařený slepici zaludek,
kuřecí žaludky na pórku
Suroviny:
žaludky kuřecí,
cibule,
brokolice,
paprika čerstvá červená,
pórek,
kmín drcený,
zázvor,
mouka hladká,
smetana,
vývar drůbeží,
pepř,
olej,
sůl
Komentáře (5)