Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 580 kJ / 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,95 g |
Tuky | 1,11 g |
Vláknina | 18,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 18,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka od srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyxY
Moje poznámka
Polévka od srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyxY
Nejnovější recepty
Velikonoční lívance
Přidáno před 11 minutami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 39 minutami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 15 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 16 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 13 minutami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 6 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 11 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 11 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 12 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 12 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 13 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 15 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 16 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 17 hodinami
Tématické fráze:
polévka z vepřového srdce,
polévka z hovězího srdce,
hovězí srdce polévka,
vývar ze srdce,
vepřové srdce polevka,
polévka vepřové srdce,
polevka,
recepty pro začátečníky,
hovězí srdce do polévky,
uzana polevka,
vývar z hovězího srdce,
polévka hovězí srdce,
srdce,
cous cous polévka,
polevka z mikrovlnky,
vepřové srdce v polévce,
hovezi srdce,
polevka s veproveho srdce,
recept na vepřové srdce,
polévka z hovězího srdíčka recept
Suroviny:
srdce hovězí,
cibule,
cibulka lahůdková,
mrkev,
celer,
petrželka kořenová,
pepř,
masox,
sůl,
šafrán,
česnek,
petrželka
Komentáře (5)