Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi

Tento pokrm spojuje šťavnaté kuřecí maso s osvěžující jogurtovou omáčkou a křupavé gnocchi. Gnocchi dnes seženete v každém lepším supermarketu, jako chlazený výrobek ve velmi vysoké kvalitě. Recept je tedy velmi rychlý a přitom výživný.

Hodnocení receptu je 5,0 (57×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 340 kJ /
1 037 kcal
Bílkoviny178,31 g
Tuky17,77 g
Vláknina9,59 g
Cholesterol 405 mg
Sodík 1,50 g
Sůl3,46 g
Sacharidy37,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, obě cibule a kapii na kousky. Krok 2: Na rozehřátém oleji zprudka orestujeme maso. Krok 3: Jakmile zbělá, přidáme cibule a kapii. Osolíme, opepříme a dusíme asi 5 minut. Podlévat není třeba, cibule a paprika pustí vodu. Krok 4: Jogurt smícháme s chilli omáčkou, hořčicí, česnekem, paprikou a libečkem. Ochucený jogurt přidáme k masu a společně povaříme do změknutí masa. Stačí krátce, aby maso nebylo suché. Krok 5: Pokud je směs příliš řídká, můžeme ji zahustit solamylem. Na závěr maso s omáčkou dochutíme a podáváme s gnocchi, rýží nebo těstovinami. Krok 6: Na křupavé gnocchi rozpálíme pánev s malým množstvím oleje. Neuvařené gnocchi opékáme a pánví prohazujeme tak, aby byly křupavé ze všech stran.

TIP: Jak na bramborové gnocchi. Oblíbené recepty na jejich přípravu

Zveřejněno 23. 6. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8yoo

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8yoo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (8)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mně fotky nejdou, ale chválit můžu 🙂 včera jsme měli nudličky k večeři a všem nám moc chutnaly. Gnocchi jsem opekla na pánvi, moc dobré.

KatkaCechova: Mám radost, děkuji moc 🌸💐🌹

Michaela Medkova: Míšo to mě moc těší ;-) Děkuji :-K:-K

Miládko, včera bylo k obědu a je to vynikající papání. Všem moc chutnalo, Honzík si 2x přidal.

:yes: :-K

<3:yes:

<3:yes:

<3<3To bude dobrota s ryzi a k tomu rukolovy salat,mnam:-K:-K:yes::yes:

Tématické fráze:
kuřecí nudličky, kureci nudlicky s jogurtem, kuřecí nudličky recept, kureci nudlicky recepty, gnočchi recept, kuřecí nudličky s omáčkou, omáčky recepty, kuřecí v jogurtové omáčce, kureci nudlicky s noky, kureci recepty, kuřecí v jogurtu, kuřecí omáčky recepty, gnocchi recepty, kuřecí maso s jogurtem, kuřecí omacky, recept na kuřecí nudličky s jogurtem, recept na kuřecí nudličky, kuřecí prsní jogurt, kuřecí nudličky s jogurtovou omackou, jogurtová chilli omáčka

Suroviny:
prsa kuřecí, jogurt smetanový, omáčka chilli sladká, cibule, kapie, cibulka jarní, hořčice, omáčka sojová, paprika sušená sladká, česnek sušený, libeček, sůl, pepř mletý, olej, solamyl, gnocchi

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu