Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavé gnocchi

Bramborové gnocchi jsou velmi oblíbenou přílohou. S našim receptem si je můžete připravit netradičně upečením v troubě. Stačí je okořenit a nechat dokřupava propéct. Podávat je pak můžete třeba s lahodným řeckým jogurtem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

6. 5. 2024 06:46

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie4 832 kJ / 1 155 kcal
Bílkoviny20,55 g
Tuky43,76 g
Vláknina4,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,00 g
Sůl5,00 g
Sacharidy168,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MartinKu

15. 5. 2024 10:24

Musi se prosím předtím uvarit? Nebo mužů použit rovnou ze sáčku? Dekuji za radu

<3 gnocchi jsou u nás nejoblíbenější přílohou snad ... doteď jsem je restovala na pánvi, zkusím i tenhle způsob přípravy :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: gnocchi, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, rozmarýn, česnek sušený, olej olivový, jogurt řecký

TopRecepty.cz

Křupavé gnocchi

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6qmW

Naposledy jste si prohlédli