Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z hlívy á la "dršťkovka"

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

janky3 janky3

Středně náročný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 548 kJ /
370 kcal
Bílkoviny18,13 g
Tuky2,14 g
Vláknina36,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8,90 g
Sůl22,10 g
Sacharidy53,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve nakrájíme hlívu na tenké proužky a osmahneme na cibulce, přidáme papriku, zamícháme, hned přilijeme vodu a vaříme. Vložíme libeček. Přidáme kostku gulášového masoxu, gulášové koření, pepř a vaříme dál.
Zeleninu nastrouháme na velkých slzách a osmahneme na másle. Krok 2: Z olivového oleje a mouky¨uděláme jíšku, kterou vmícháme do polévky a dobře zamícháme. Za stálého míchání necháme povařit. Přidáme majoránku a zeleninu, po 3 minutách vypneme. Pak vložíme utřený česnek.
Můžeme přidat nasekanou petrželku .

Zveřejněno 26. 6. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z8B8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z8B8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

Omlouvám se, právě jsem do surovin přidala česnek, na který jsem zapomněla. Teď už to má tu správnou chuť.

Tématické fráze:
gulášová polévka z hlívy, gulášová polevka z hlívy ustřičné, drztkovka z hlivy, drskovka z hlivy, gulášová polévka s hlívy, polévka z hlívy ústřičné à la dršťková kuchařka:, polevka z hlívy, drzdkovka z hlívy ústřičné, držtkovka polévka z hub, drstkovka z hub, polevka zhlívy, gulášová polévka zhlívy, gulasova polevkase z hlívy, dršková polévka z hub, houbova drzdkovka, www,drzdkovka z hlivy ustricne.cz, gulášová polévkaq z hlívy, polevka z hlivy ustricne a zampionu, držtkovka hlívy ústřičné, drzdkovka z hlivi

Suroviny:
hlíva ústřičná, mrkev, celer, koření gulášové, paprika sušená sladká, mouka semolinová, máslo, sůl, majoránka, voda, cibule, libeček, česnek

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu