Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 197 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,36 g |
Tuky | 1,66 g |
Vláknina | 15,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,85 g |
Postup přípravy
ostrou směsí špízy potíráme. Grilujeme dozlatova.
Zveřejněno 4. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostré špízy z brambor, uzeniny, paprik a cibule s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lyMl
Moje poznámka
Ostré špízy z brambor, uzeniny, paprik a cibule s pikantním přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lyMl
Nejnovější recepty
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 55 minutami
Malinová bublanina
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové dukátky se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 14 minutami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 1 hodinou
Nejlepší špenát
joanam před 5 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 9 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 9 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 9 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 11 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 18 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 22 hodinami
Tématické fráze:
bramborové špízy,
špízy z uzeniny,
spizy z brambor,
špíz s brambory,
bramborvé špizy s paprikou a uzenym,
na špízy brambory syrové nebo vařené,
recept brambory na paprice,
brambory se spizem a na cibuli,
ostré špekáčky na paprice,
recept z brambor špízy,
uzenina,
spizy,
špízy s uzeniny,
brambor a sekaček recept,
špekáčky na jehle s cibulí,
domací uzená paprika,
jak smažu cookies,
grilovaný předvařený brambor,
špizy ze spekacku
Suroviny:
brambory,
paprika čerstvá červená,
cibule,
špekáček,
paprika čerstvá červená,
olej olivový,
sůl,
pepř cayenský
Komentáře (5)