Suroviny
Porce: 12-15 skleniček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 358 kJ / 2 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,95 g |
Tuky | 106,00 g |
Vláknina | 93,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20,26 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 380,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu nakrájíme na větší kousky, dáme do většího hrnce, přidáme vodu, ocet, olej a vaříme asi 15 minut. Horké dáváme do sklenic zavíčkujeme. Mělo by být hotovo, ale já pro jistotu ještě asi 15 minut sterilizuju pod vodou.
Zveřejněno 29. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařená čalamáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j07z
Moje poznámka
Vařená čalamáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j07z
Nejnovější recepty
Plzeňský špíglák
Přidáno před 11 hodinami
Kaštanová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Český kapr
Přidáno před 11 hodinami
Ryba v kapustovém kabátku
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládové košíčky s pařížským krémem
Přidáno před 18 hodinami
Slaninové zavinuté balíčky na špejli
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Koprová omáčka podle pana Šroubka: Recept z roku 1926 s poctivým vývarem, žloutky a zakysanou smetanou
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák na plechu
MirkaMi před 4 minutami
Svíčková na smetaně
MirkaMi před 6 minutami
"Pískové" brambory - Patate sabbiose
barypb před 11 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
Macaag před 12 hodinami
Koupel hraběnky Báthory
Soropa před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Javor před 13 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Lucie1001 před 14 hodinami
Patizonový krém s houbami
olgam před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
Martin87 před 18 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kdyzjehlad před 19 hodinami
Tématické fráze:
vařená čalamáda,
čalamáda z rajčat a paprik,
vařená rajčata,
calamada,
čalamáda z červených rajčat,
čalamada ze zelených rajčat,
zeleninova čalamada varena,
čalamáda vařená,
čalamáda z paprik,
calamada z rajcat,
čalamáda z paprik a rajčat,
čalamáda ze zelených rajčat a paprik,
čalamáda recept,
mletá čalamáda,
čalamáda ze zelených paprik,
recepty čalamada rajčat a papriky,
čalamáda z feferonek,
cervene rajcat čalamáda recept,
čalamáda z okurek a papriky,
vařená zelená rajčata
Suroviny:
rajče,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
okurka čerstvá,
cibule,
voda,
ocet,
olej,
cukr,
sůl,
feferonka
Komentáře (13)