Nutrie na "smetaně" (bez tuku)
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 453 kJ / 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,91 g |
| Tuky | 0,61 g |
| Vláknina | 4,36 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nutrie na "smetaně" (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2PxM
Moje poznámka
Nutrie na "smetaně" (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2PxM
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 56 minutami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 3 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 6 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 7 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 8 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 8 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 9 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 9 hodinami
Tématické fráze:
nutrie,
nutrie recept,
jak připravit nutrii,
nutrie na paprice,
nutrie recepty,
omacka z nutrie,
recepty na nutrii,
jak se dělá nutrie,
nutrie hrbet,
recept na nutrii,
nutrie omačka,
jídlo z nutrie s obrázky,
nutrie na cibuli,
kuchařka nutrie,
priprava nutrie,
jak uvařit nutrii,
co se dá uvařit z nutrie,
co jí nutrie,
koreni na nutrii,
nutrie svickova
Suroviny:
nutrie,
cibule,
mléko nízkotučné,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
paprika sušená sladká
Komentáře (25)
Jenom, kde tu nutrii sehnat???
www.miric.cz
No vidíte, vy ste nutrie varili a nejedli, ja áno a aj to netušiac, čo mám na tanieri. A chutila skutočne ako králik. To, čo som konzumovala, som sa dozvedela až o pár dní a potom
cekrops: nebuďte mini.... alebo maximalista. Kožušinku z nutrie už má, alebo bude mať vaša partner/ka
Jana Dorazinová-Remková: nie je to až tak dávno, keď v mäsiarstvách viseli nutrie na hákoch, no bolo to asi kvôli tomu, že iného mäsa skoro nebolo. Dnes ho je habadej. Na rozdiel od masla. Výrobcovia kadejakých nátierkových umelín nemajú odbyt, tak je maslová kríza.
Takhle tam (na té fotce) může být klidně kuřecí,králičí,krůtí maso...