Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 819 kJ / 1 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,18 g |
Tuky | 70,33 g |
Vláknina | 12,93 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 2,83 g |
Sacharidy | 44,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky v jemné zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Lwy
Moje poznámka
Vepřové kostky v jemné zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Lwy
Nejnovější recepty
Velikonoční sekaná
Přidáno před 9 minutami
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 7 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 7 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 22 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno 18. 4. 2025 14:01
Pikantní segedínský guláš
Přidáno 18. 4. 2025 13:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Turecká vejce
Lucie1001 před 32 minutami
Velikonoční vajíčková pomazánka
Pavlicek2006 před 57 minutami
Zvěřinový guláš
Sumaru před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Piafka před 2 hodinami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 2 hodinami
Biskupský beránek
janina8 před 2 hodinami
Knedlík z polenty
Denade před 2 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 3 hodinami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
omáčky z vepřového,
vepřové kostky na zelenine,
vepřová omáčka se zeleninou,
omáčka z vepřového,
veprove kostky v omacce masa omacky,
vepřová omáčka recept,
vepřové kostky,
jemná zeleninová omáčka,
zeleninová omáčka s vepřovym masem,
omacky zeleninou z veproveho masa,
omáčka z vepřového masa,
vepřová omáčka,
omáčka z vepřového se zeleninou,
omáčky z vepřového masa se zeleninou,
omáčky z vepřových kostek,
kureci s mrkvi a lecem a knedlou,
omacka z veproveho na zelenine,
vepřové maso s rozmixovanou zeleninou,
omáčka z vepřového masa a zeleninou,
vepr.ragu
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
mrkev,
kořen petržele,
celer,
smetana sladká,
vývar kuřecí,
hořčice plnotučná,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
šťáva citronová,
cukr krystal,
slanina uzená,
olej
Komentáře (6)