Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda
Suroviny
Porce: 2-4 porce, podle velikosti zeleniny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,00 g |
Tuky | 29,00 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 650 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 18,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjvE
Moje poznámka
Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjvE
Nejnovější recepty
Máslová dýně s lilkem, paprikami, mrkví a cizrnou
Přidáno před 8 hodinami
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno 22. 4. 2025 10:05
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno 22. 4. 2025 06:00
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno 21. 4. 2025 18:46
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 42 minutami
Koprová omáčka
starky59 před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
TerezaD před 3 hodinami
Závin se zelím a anglickou slaninou
Alicia8 před 7 hodinami
Uzená cibulačka se šalvějí
Raymond před 7 hodinami
Vajíčkový salát
Slavista62 před 9 hodinami
Pochválená játra
Slavista62 před 9 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Slavista62 před 9 hodinami
Cookies s kousky čokolády
Iwana666 před 19 hodinami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 21 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s brokolicí a kuskusem,
zapečený květák s brokolicí,
jak uvarit kvetak a brokolici,
zapečená brokolice s květákem,
recept květák s brokolice,
brokolice recepty a květáku,
zapečené brambory s brokolicí a 4 druhy sýru,
kuskus s s květákem a brokolicí,
recept zapečený květák s brokolicí
Suroviny:
květák,
brokolice,
sýr camembert,
olej,
máslo,
sýr gouda,
sůl,
pepř,
koření provensálské
Komentáře (5)