Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 824 kJ / 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,18 g |
Tuky | 19,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 334 mg |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Můžeme, ale nemusíme přidat trošku hladké mouky rozmíchané v malém množství vody na zahuštění šťávy. Krok 6: Podáváme s rýží, popřípadě s bramborem nebo bramborovou kaší.
Zveřejněno 3. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso čtyř barev v přírodní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6q8Q
Moje poznámka
Maso čtyř barev v přírodní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6q8Q
Nejnovější recepty
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pirohy z plundrového těsta plněné uzeným masem
Přidáno před 10 hodinami
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Přidáno před 12 hodinami
Čokoládový fondant
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Třená staročeská bábovka
Přidáno 28. 4. 2025 18:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vietnamská pánev s vepřovým masem
Sahula před 5 hodinami
Banánová bábovka
Ketynna před 6 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Oskeruska před 7 hodinami
Šunkofleky
Sabiii před 10 hodinami
Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
Sabiii před 10 hodinami
Můj segedínský guláš
radekfiala před 11 hodinami
Červená řepa nakládaná a extra voňavá
Ernest_Bago před 11 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
pokorny.iv@email.cz před 12 hodinami
Pampeliškový med
pavlina.smrzova@seznam.cz před 12 hodinami
Nepečený jablečný dort
masarykoele před 12 hodinami
Tématické fráze:
zahusteni sťáva na maso,
zahuštění štávy,
guláš ve vlastní štávě bez zahuštění,
pepř čtyř barev recepty,
zahuštění stavy k masu,
maso sedmi barev,
recept na přírodní masovou šťávu,
maso dvou barev na štávě,
recept na přirodni maso na štavě,
přírodní maso na barevném pepři,
maso ctyrech barev,
guláš čtyř barev,
zahuštění šťávy z masa
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
maso krůtí,
maso vepřové,
hovězí zadní,
cibule,
olej,
sůl,
pepř mletý,
olej,
mouka hladká
Komentáře (2)