Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 824 kJ / 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,18 g |
| Tuky | 19,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 334 mg |
| Sodík | 474 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Můžeme, ale nemusíme přidat trošku hladké mouky rozmíchané v malém množství vody na zahuštění šťávy. Krok 6: Podáváme s rýží, popřípadě s bramborem nebo bramborovou kaší.
Zveřejněno 2. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso čtyř barev v přírodní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6q8Q
Moje poznámka
Maso čtyř barev v přírodní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6q8Q
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 30 minutami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 hodinou
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 1 hodinou
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 17 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 17 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 23 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 28 minutami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 3 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
zahusteni sťáva na maso,
zahuštění štávy,
guláš ve vlastní štávě bez zahuštění,
pepř čtyř barev recepty,
zahuštění stavy k masu,
maso sedmi barev,
recept na přírodní masovou šťávu,
maso dvou barev na štávě,
recept na přirodni maso na štavě,
přírodní maso na barevném pepři,
maso ctyrech barev,
guláš čtyř barev,
zahuštění šťávy z masa
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
maso krůtí,
maso vepřové,
hovězí zadní,
cibule,
olej,
sůl,
pepř mletý,
olej,
mouka hladká
Komentáře (3)