Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 863 kJ / 2 596 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,50 g |
| Tuky | 267,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 285 mg |
| Sodík | 6,80 g |
| Sůl | 15,75 g |
| Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety se smetanou, houbami, slaninou a pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5p7A
Moje poznámka
Špagety se smetanou, houbami, slaninou a pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5p7A
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 12 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 13 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 14 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 15 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 15 hodinami
Tématické fráze:
spagety se slaninou a zampiony,
těstoviny s pancettou a smetanou,
houby se špagety a smetanou,
recepty se 12 procent smetana,
anglická žampiony smetana těstoviny,
těstoviny se smetanou a slaninou,
tagliatelle s houbami a pančetou,
špagety se slaninou,
śpagety se smetanou a s houbami,
špagety s pančetou,
špagety se špenátem a pančettou
Suroviny:
těstoviny špagety,
smetana,
žampióny,
pancetta,
slanina,
sůl,
pepř,
parmazán,
máslo,
olej
Komentáře (4)
Kvalita stredni = 10,5 - 12 % bilkoviny, kvalita dobra = 13 % bilkoviny, top = 13,5 % a vyse bilkoviny.
Melo by byt oznaceno na zadni strane balicku.
Dalsi zarukou kvality je poznamka - suseny pri nizke teplote a nejlepe, jsou- li razeny pres bronzovou hlavici.
No, logičtější mi přijde prohodit pořadí, že