Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 574 kJ / 137 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,92 g |
| Tuky | 0,67 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Do zlatavě opečené cibulky přidáme pórek a smažíme do změknutí. Poté přidáme listový špenát, dochutíme solí, pepřem a česnekem . Krok 2: Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme ji na druhé pánvi pozvolna vypékat. Mezitím vložíme houby do hrnce, přidáme vodu, máslo a dost soli a necháme povařit. Krok 3: Vypečenou slaninku přidáme do základu. Uvaříme gnocchi dle návodu .
Vařené gnocchi opražíme na pánvi z výpeku slaninky a přidáme pažitku. Houby zjemníme smetanou. Vše nakonec smícháme. Dle chuti dosolíme a dopepříme.
Zveřejněno 15. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi s listovým špenátem a houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4o6k
Moje poznámka
Gnocchi s listovým špenátem a houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4o6k
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 1 hodinou
Sýrová roláda
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 1 hodinou
Švestkové kostky
Noumik před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 3 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 4 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 5 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 5 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 6 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 7 hodinami
Tématické fráze:
gnocchi s houbami,
gnochi s listovým špenátem,
gnocchi s lesnimi houbami,
gnocchi se špenátem,
gnocchi se špenátem a smetanou,
gnocchi se špenátem a houbami,
noky se špenátem a houbami,
gnochi se špenátem a houbami,
gnocchi s houbovou omáčkou,
gnochi s houbami,
gnocchi se špenátem a s houbami,
nočky se špenátem a žampiony,
gnocchi s houbami a špenátem,
gnochi se špenátem a houby,
gnochi na houbác,
zapečené gnocchi s houbami,
houbové gnocchi,
gnocchi se špenátem a se žampiony,
gnocchi se špenátem a z hub,
gnocchi s houbami recept
Suroviny:
cibule,
cibule,
pórek,
slanina,
špenát listový,
smetana,
sůl,
pepř,
česnek,
pažitka,
máslo,
houby lesní,
olej,
gnocchi
Komentáře (8)
Ale dejme tomu: na jedne panvi bych udelala cibuli, porek, houby, spenat a na druhe bych opekla slaninu, vybrala ji z tuku a prendala do zakladu vcetne smetany.
Do vypeku po slanine by stacilo pridat trochu tuku a syrove gnocchi v nem osmazit bez predvareni, podle receptu zde na TR, tusim od isindy, vychytavka uzasna. Opecene gnocchi pridame do prvni panve a promichame v omacce.