Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 014 kJ / 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 22,10 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 10,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cauliflower "hotwings" (marinovaný květák)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jm0B
Moje poznámka
Cauliflower "hotwings" (marinovaný květák)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jm0B
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bryndzové pirohy
Přidáno před 2 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 13 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 22 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno 14. 4. 2025 08:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 1 hodinou
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 10 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 15 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 15 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 15 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 15 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 16 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 17 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 17 hodinami
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 22 hodinami
Tématické fráze:
recepty na obalovany květák s kukuricnou strouhankou,
kvetak pro vegany,
marinovaný květák z trouby,
obalovaný květák pro vegany,
pečeny kvetak v troubě vegan,
recept pečený květák marinovaný,
vegan kridylka z kvetaku,
marinované batáty,
jak správně obalit květák,
pečený kvetak pro vegany,
pri kolika stupnu se smazi květák,
křidýlka hotwings recepty,
marinovaný pečený květák
Suroviny:
květák,
hraška,
voda,
pepř,
strouhanka kukuřičná,
omáčka chilli,
kečup sladký,
olej,
pepř,
koření chilli,
ocet,
česnek
Komentáře (12)