Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 014 kJ / 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 22,10 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 10,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cauliflower "hotwings" (marinovaný květák)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jm0B
Moje poznámka
Cauliflower "hotwings" (marinovaný květák)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jm0B
Nejnovější recepty
Bryndzové pirohy
Přidáno před 6 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 17 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno 14. 4. 2025 08:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 9 minutami
Koka sušenky
faluska před 21 minutami
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 2 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 2 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 5 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 14 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 18 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 19 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 19 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 19 hodinami
Tématické fráze:
recepty na obalovany květák s kukuricnou strouhankou,
kvetak pro vegany,
marinovaný květák z trouby,
obalovaný květák pro vegany,
pečeny kvetak v troubě vegan,
recept pečený květák marinovaný,
vegan kridylka z kvetaku,
marinované batáty,
jak správně obalit květák,
pečený kvetak pro vegany,
pri kolika stupnu se smazi květák,
křidýlka hotwings recepty,
marinovaný pečený květák
Suroviny:
květák,
hraška,
voda,
pepř,
strouhanka kukuřičná,
omáčka chilli,
kečup sladký,
olej,
pepř,
koření chilli,
ocet,
česnek
Komentáře (12)