Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 435 kJ /
582 kcal
Bílkoviny40,57 g
Tuky42,10 g
Vláknina0,08 g
Cholesterol 190 mg
Sodík 674 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy10,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tuňáka necháme okapat a ponorným mixerem promixujeme s ricottou, hořčicí, solí a paprikou. Krok 2: Šalotku nakrájíme na drobno a společně se sýrem, pažitkou a citronovou šťávou už zamícháme vidličkou. Krok 3: Pomazánku dochutíme čerstvě mletým pepřem a necháme vychladit. Podáváme s pečivem.

Zveřejněno 27. 6. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1oVj

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1oVj

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Jj, pomazánka byla dobrá :yes:

Miquel: Děkuji za milou zprávu a moc pěknou fotku..:-K:-K

Pomazánka nám moc chutnala, děkuji za inspiraci:-K, Jen jsem zrovna neměla ricottu, tak jsem ji nahradila cottage ;-) Dovolila jsem si přidat foto:-8

be.amenity: Děkuji moc za vyzkoušení, zprávu a pěknou fotku..;-);-)

Vsetky suroviny mam doma,len ricotta mi chyba,ale myslim,ze tvarohom by som aj mohla nahradit.Bude zajtra na veceru.:-K:-K:-K:-K

<3:yes:

Miladko,vidím,že jsme měly podobné"rybičkové"chutě:-*Vypadá to dobře:-K:yes:

<3Pomazanka vypada,jako nadychana.Z riccottou a s tou salotkou,dobrota:-K:-K:yes:

jemmy: Děkuji;-) tím tyčákem to jde do pěny...super se našlehá.;-):-K

Tématické fráze:
tuňáková pomazánka s vajíčkem, tuňáková pomazánka s vejci, tuňáková pomazánka s vajíčkem, tunáková pomazánka, tuňáková pomazánka recept, pomazánka s pažitkou, pomazánka z ricotty a tunaka, pomazanka s ricottou a sýrem, recept tunakova pomazanka z ricotty, pomazánka z tunáka, tunakova pomazanka s pazitkou, pomazánka z tuňákem a sýrem, tunakova pomazanka s vejci top recept, pomazánka pažitka ricotta, recept tunáková pomazánka, pomazánka z ricoty a s tuňákem, tuňák recepty, recepty tunáková pomazánka, tunajova pomazanka se syrem, pomazánky z ricotty s tuňákem

Suroviny:
tuňák v konzervě, sýr ricotta, sýr gouda, cibule šalotka, hořčice, paprika sušená sladká, šťáva citronová, sůl, pepř, pažitka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu