Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 670 kJ / 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,00 g |
Tuky | 40,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z kostí a žebra se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rxDW
Moje poznámka
Vývar z kostí a žebra se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rxDW
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 5 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 9 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 14 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 2 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 3 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 6 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 7 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 7 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 7 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 9 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 9 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 9 hodinami
Tématické fráze:
vývar z kostí,
vepřový vývar se zeleninou,
vývar z vepřových žeber,
vývar s kostí,
vývar z vepřových kostí,
vyvar z zeber,
vyvar ze žeber,
jak se vari vyvar,
polévka z vepřových žeber,
zeleninový vývar s kostí,
vývar z vepřové kosti,
silný vývar z kostí,
zeleninový vývar s libečkem,
vývar s libečkem,
veprovazebra na zelenine,
jak uvařit vývar z kostí,
recept vepřová žebra se zeleninou,
jak uvařit čistý vyvar,
jak se vaří žebra,
kolik kostí na vývar
Suroviny:
kost,
žebra,
mrkev,
petržel,
pórek,
celer řapíkatý,
sůl,
pepř,
bobkový list,
pepř celý,
libeček,
kurkuma,
hrášek mražený,
nudle polévkové,
petrželka,
pažitka
Komentáře (11)