Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 087 kJ / 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,08 g |
Tuky | 4,62 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle osmahneme cibulku, přidáme nastrouhanou mrkev a na drobno nakrájený květák.
Krok 2: Chvilku restujeme, pak podlijeme vodou, přidáme brambory na kostičky a vaříme do měkka.
Krok 3: Pak přidáme tavený sýr, necháme rozpustit, osolíme a opepříme.
Zveřejněno 10. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková sýrová
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZ5v
Moje poznámka
Květáková sýrová
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZ5v
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 12 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 12 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 13 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 7 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 10 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 10 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 10 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 12 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 12 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 13 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 13 hodinami
Tématické fráze:
kvetakova sýrová polévka,
sýrová květáková polévka,
květáková polévka s bramborem a mrkví a sýr,
květákovsýrová polévka,
kvetakovo syrova polevka,
sýrová polévka s květákem,
kvetakova syrova,
květáková polévka sýrová,
květáková pomazánka
Suroviny:
cibule,
květák,
mrkev,
brambory,
sýr tavený,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (9)