Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová paštika s brusinkami a mandlemi v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

medanek medanek

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 080 kJ /
5 755 kcal
Bílkoviny367,20 g
Tuky435,39 g
Vláknina42,20 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 1,17 g
Sůl2,00 g
Sacharidy77,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso párkrát překrojíme, cibuli na osminky, česnek na plátky. Krok 2: Vše vložíme do pomalého hrnce, přidáme zbytek ingrediencí mimo whisky a nastavíme si na 8 hod. LOW. Krok 3: Po osmi hodinách maso roztrháme v hrnci dvěma vidličkami na vlákna, přidáme whisky a ještě zapneme na další 1 hodinu. Krok 4: Nakonec přidáme změklé máslo a rozmixujeme na jemno, přidáme mandle a brusinky, ale nemusí být.
Naplníme formičky a dáme ztuhnout do lednice. Krok 5: Mezitím dáme vařit maliny, stačí tak 8 minut, propasírujeme je, doplníme vodou do 250 ml, přidáme želatinu, uvaříme dle návodu na obale a přelijeme vychladlou paštiku. Krok 6: Pokud nemáme v úmyslu spotřebovat max. do dvou dvů, naplníme rovnou skleničky a sterilizujeme 1 hodinu na 95 C° a druhý den ještě jednou stejně.

Zveřejněno 25. 6. 2018

Poznámka autorky medanek

Já jsem do skleniček na zavařování brusinky nedávala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová paštika s brusinkami a mandlemi v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LkKr

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová paštika s brusinkami a mandlemi v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LkKr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Velká krása - :yes::yes::yes:

Colombo65: Moc děkuji :-)

Na pohled hezká a jistě chutná paštika:yes:

srettka: Určitě vyzkoušej, já udělala jen do dvou skleniček na zkoušku a ostatní jen s mandlemi a po ochutnání mne mrzelo, že jich není víc. Mně to moc chutnalo :-)

Zobrazit 2 starší odpovědi

Dobrý den, taky dělám v loudáku paštiku, ale řekněte mi, jak tak krásně vyndáte paštiku z formy a pak přelijete do takového tvaru. <3

medanek: Děkuji. Tak to přelití teda taky někdy zkusím. :yes:

Zobrazit starší odpověď

krása pohledět:yes::yes::yes:

Ivace64: Děkuji :yes::-K

Líbí a moc:yes::-K

Anna Kocikova: Moc děkuji:yes:

Jani, zizalko děkuji :yes::-K

:yes::yes::yes:

Moc hezké :yes:

Tématické fráze:
paštika z pomalého hrnce, vepřové maso v pomalém hrnci, pastika ze zbytku masa v pomalém hrnci, vepřová masova paštika, brusinkova paštika v pomatem hrnci, játrová paštika v pomalém hrnci, vepřová pastika ve formě, vepřová pastika do formy, veprova pastika recept, paštika z bůčku v pomalém hrnci, pomalý hrnec recepty na bůček

Suroviny:
kýta vepřová, bůček, cibule, česnek, sůl, máslo, pepř, tymián, whisky, mandle, brusinky, maliny, želatina

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu