Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 757 kJ / 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,51 g |
Tuky | 5,08 g |
Vláknina | 3,85 g |
Cholesterol | 13 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátová polévka - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6J0L
Moje poznámka
Špenátová polévka - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6J0L
Nejnovější recepty
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno před 21 hodinami
Chřestová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Rebarborovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 22 hodinami
Rychlovka z králíka (nízkosacharidová strava)
Přidáno před 23 hodinami
Hovězí trhané maso
Přidáno 28. 4. 2025 09:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Teplý čočkový salát
TondaJ před 54 minutami
Brokolicová polévka s vločkami
TondaJ před 54 minutami
Vepřové kotletky s pepřovou omáčkou
prochajdam před 1 hodinou
Křehoučké jogurtové řízky
Kovisova před 1 hodinou
Halušky se zakysanou smetanou
ZboSy před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Nikolw před 4 hodinami
Směs hub na cibulce a medvědím česneku s těstovinami
mariooneta před 13 hodinami
Rebarborový koláč
janpoho před 13 hodinami
Kopřivový sirup
BlancaL před 14 hodinami
Tématické fráze:
polevka ze zeleneho spenatu,
spenatova polevka pro miminko,
polévka pro nejmenší,
recepty pro nejmenší polévka,
bramborova polevka se špenátem,
upava špenatova,
úprava všpenátu pro malé dítě,
špenátová polévka s bramborami,
špenátová polévka že školní jídelny,
špenátová polévka zahustena bramborou,
úprava špenátu pro děti,
spenatova polivka pro deti
Suroviny:
špenátové listy,
ghee,
pórek,
brambory,
sůl
Komentáře (17)
Souhlasím s Tebou
Kromě toho se špenát nevařil, ale dusil v trošce vody...o vaření tam není ani zmínka...
No, špenátu je patrně množství vody lhostejné
Špenát skutečně tmavne tím víc, čím delší dobu je vystaven tepelné úpravě - viz nechvalně známý a neoblíbený špenát ze školní jídelny.