Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 757 kJ / 181 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,51 g |
| Tuky | 5,08 g |
| Vláknina | 3,85 g |
| Cholesterol | 13 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátová polévka - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6J0L
Moje poznámka
Špenátová polévka - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6J0L
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 20 minutami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 hodinou
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 1 hodinou
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 8 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 9 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 15 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 20 minutami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 3 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
polevka ze zeleneho spenatu,
spenatova polevka pro miminko,
polévka pro nejmenší,
recepty pro nejmenší polévka,
bramborova polevka se špenátem,
upava špenatova,
úprava všpenátu pro malé dítě,
špenátová polévka s bramborami,
špenátová polévka že školní jídelny,
špenátová polévka zahustena bramborou,
úprava špenátu pro děti,
spenatova polivka pro deti
Suroviny:
špenátové listy,
ghee,
pórek,
brambory,
sůl
Komentáře (18)
Souhlasím s Tebou
Kromě toho se špenát nevařil, ale dusil v trošce vody...o vaření tam není ani zmínka...
No, špenátu je patrně množství vody lhostejné
Špenát skutečně tmavne tím víc, čím delší dobu je vystaven tepelné úpravě - viz nechvalně známý a neoblíbený špenát ze školní jídelny.