Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 078 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,92 g |
Tuky | 2,08 g |
Vláknina | 16,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z červených paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z03R
Moje poznámka
Polévka z červených paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z03R
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 16 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 2 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 2 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 2 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 2 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 2 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 2 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 3 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 3 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 4 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 5 hodinami
Tématické fráze:
polévka z paprik,
polévka z pečených paprik,
polévka z papriky,
červená paprika,
červená paprika recepty,
cervene papriky,
recepty červená paprika,
polévka z rajčat a paprik,
recepty z cervene papriky,
červené papriky recepty,
polévka ze žlutých paprik,
červená paprika a zdraví,
paprika cervena,
červená paprika a zdraví,
červená paprika recept,
paprikový polévka,
polévka z pečených paprik recept,
zluta paprika,
papriky žlutá a červená,
polévka paprik
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
cibule,
rajče,
moučka škrobová,
slanina,
vývar,
cukr,
ocet,
petrželka,
sůl
Komentáře (5)